Médiaajánlat
Adatvédelmi nyilatkozat
Impresszum, jogi nyilatkozat
A honlap üzemeltetője:
Webműhely Kft.
Épinfó - Aktuális
Még több frissesség az Electrolux hűtőkből
Az Electrolux új kombi hűtőiben minden eddiginél tovább maradnak frissek és zamatosak az ételek. A levegő páratartalma megközelítőleg 90 százalékos, ezért a húsok és a zöldségek is hosszabb ideig képesek megőrizni nedvességüket.
Néhány éve jelentek meg a piacon a No Frost rendszerű készülékek, melyek megszabadították az embereket a hűtőleolvasztás macerás és időigényes folyamatától. A technológia egyetlen hátulütője az volt, hogy a fagyasztótérből érkező hideg levegő szárította a hűtőtér levegőjét is, ezért az ételek is hamarabb elveszítették nedvességtartalmukat.
Az Electrolux új fejlesztésű FreshFrostFreeTM modelljeiben a fagyasztó- és a hűtő két külön keringető kört kapott, melynek eredményeként a hűtőtérben megközelítőleg 90 százalékos lett a páratartalom. Ezért az élelmiszerek jobban megőrzik nedvességtartalmukat, s jóval hosszabb ideig maradnak frissek.
Az 5 új FreshFrostFreeTM hűtő közül két modell hűtőterében dinamikus levegő keringető rendszer van, így bármelyik polcra be lehet pakolni a friss élelmiszereket. Nem kell azon gondolkodni, milyen hőmérséklet és melyik hely a legjobb a húsok, tejtermékek vagy a zöldségek tárolásához, mert mindenhol állandó a hőmérséklet és egyenletes a páratartalom.
A másik három modellben, frissentartó rekesz található. Ezekben 15 százalékkal alacsonyabb a hőmérséklet, így a benne tárolt hús- és halfélék kétszer tovább megőrzik frissességüket, mintha a normál hűtőtérben tárolnák őket. Így kevesebb lesz a háztartási hulladék, ami a pénztárcára és a környezetre egyaránt jó hatással van.
Az A+ energiaosztályú, FreshFrostFreeTM modellek fehér és inox kivitelben kaphatók. Az ezüst színű hűtők ujjlenyomatmentes bevonatot kaptak, így a foltok és ujjlenyomatok nem maradnak meg a készülékeken.
Az új FreshFrostFreeTM hűtőszekrények 114 900 és 181 900 forint közötti ajánlott fogyasztói áron megvásárolhatók az üzletekben.
Forrás: Morpho Communications